KREPIMO DRUŽINE

Preventivni program je osredotočen na pozitivne zaščitne dejavnike. Staršem omogoča, da so bolj povezani z vrtcem, jih izobražuje in uči o razvoju otroka. Njegov cilj je tudi prispevati k temu, da je vrtec za otroke in starše topel, prijazen, spremljajoč prostor, kjer lahko najdejo dodatne, nove vire svojih moči. Skupaj z njimi bodo izbrali individualni cilj za vsakega otroka in spremljali pot k njegovi uresničitvi. Smiselno bodo vodili in dopolnjevali osebno mapo otroka.

Drugi roditeljski sestanki bodo v letošnjem šolskem letu 2022/23 namenjeni razvojnim značilnostim otrok glede na njihovo starost  v povezavi s prednostnim področjem MATEMATIKA ter z vsemi ostalimi področji kurikula in  pedagoškimi področji kakovosti ISSA Korak za korakom, prednostno obravnavano področje: STRATEGIJE POUČEVANJA, UČNO OKOLJE.

Srečanje za starše bomo organizirali 16. 2. 2023 ob 17.00 na temo, Otrok in razvoj njegovih potencialov v času sodobne tehnologije in digitalizacije, predavateljica: Barbara Konda, univ. dipl. fiziologinja.

 

 

Dostopnost