Ponovno vas lahko z veseljem obveščamo o novicah iz nedavno končanega športnega dogodka, ki so se ga zelo uspešno udeležili tudi učenci OŠ Dobrepolje.

Gre za področno tekmovanje v namiznem tenisu, ki se je odvijalo na OŠ Preserje. Vsi udeleženci so se tekmovanja zelo razveselili, saj so komaj čakali, da preizkusijo svoje znanje. Učenci so prizadevno vadili v šoli in doma. Za učence je bil to zabaven in prijeten izziv, da so se lahko tekmovalno pomerili s svojimi vrstniki, s katerimi še nikoli niso igrali.

Tekmovanja sta se udeležili dve učenki: Mojca Babič in Sara Vodičar. Med dečki so se tekmovanja udeležili štirje učenci: Mark Smogavec, Danijel Brezovar, Sandi Mitič in Erik Ašič. Da na tekmovanje niso šli samo na izlet, kažejo tudi njihovi odlični rezultati.

Učenci OŠ Dobrepolje so se na tekmovanju izvrstno izkazali, saj je Mojca Babič zasedla odlično 3. mesto med starejšimi deklicami.

Še veliko bolj pa je odmeval ekipni rezultat, kar kaže na moč in uspešnost celotne ekipe ter povezuje vse naše mlade športnike.

V ekipnem tekmovanju je ekipa OŠ Dobrepolje, zasedla visoko 3. mesto ter ponosno prinesla domov medalje in pokal.

Nad uspehom so bili učenci izjemno navdušeni, saj pomeni poplačilo za ves trud in prizadevanje. Rezultati so najboljši dokaz, da zagnanost, veselje do dela in osredotočenost k cilju prinaša vidne rezultate. Iz vsega srca čestitamo učencem za izvrstne športne dosežke, na katere smo lahko ponosni.

 

Naj bo naš uspeh motivacija za se vse druge učence, v različnih športnih panogah, da verjamejo v delo, trening in v sebe, da so tudi sami sposobni česa podobnega. Uspehi sošolcev naj bodo kakor veter v jadra za nove priprave ter je hkrati tudi motivacija za mentorje, ki se trudijo, spodbujajo in strokovno pripravijo zagnane učence.

 

 

Alenka Leskovar

 

namizni tenis

Dostopnost