Spoštovani starši,

začenja se december, z njim pa tudi čas praznovanj in številnih prireditev. Otroški pevski zbor ima v tem obdobju načrtovanih več pevskih nastopov:

V torek, 6. 12. 2016, bomo takoj po pouku odšli v dom sv. Terezije in ob sv. Miklavžu varovancem doma popestrili praznik. Otroci, ki se domov vozijo s šolskim avtobusom, bodo iz šole odšli z zadnjim avtobusom ob. 14.30.

V nedeljo, 11. 12. 2016, bomo nastopili na dobrodelni prireditvi na Vidmu, ki jo v pomoč lokalnemu misijonarju Tonetu Grmu organizira KD Koma 750. Prireditev bo ob 19.00, pred tem pa bomo ob 18.15 imeli generalko na odru. Prosim vas, da otroke pripeljete sami in jih po nastopu tudi odpeljete. Šola bo organizirala varstvo do konca prireditve. Če tega ne bi mogli zagotoviti, me, prosim, pokličite in bomo našli rešitev. Veseli bomo tudi vašega obiska med občinstvom.

V četrtek, 22. 12. 2016, bomo nastopili na občinski prireditvi ob dnevu samostojnosti in enotnosti, ki jo pripravljamo skupaj z učenci cele šole. Poleg OPZ bodo nastopili tudi vsi drugi zbori šole ter folklorna skupina. Prireditev je ob 18.00, podrobne informacije bom posredovala naknadno.

Iskreno se vam zahvaljujem za zaupanje za delo z vašimi otroki ter za vašo pripravljenost sodelovanja in podpore mladim pevcem.

 

Lepo vas pozdravljam.

Valentina Ugovšek, zborovodkinja

Dostopnost