Spoštovani,

po zaprtju lokalne ceste v ponedeljek, 23. 10. 2017, smo danes, 25. 10. 2017, prejeli uradno informacijo glede prometnega režima pri naši šoli in vrtcu.

  • Avtobusi ne vozijo po obvozni cesti mimo Male vasi, temveč se vse vožnje opravijo mimo gradbišča vrtca, nato pa na križišču šolske ceste z lokalno cesto Videm – Mala vas obračajo. Voznikih osebnih vozil, ki prihajate iz smeri Mala vas, prosimo, da počakate, da vozniki avtobusov varno obrnejo avtobus.
  • Priporočamo, da vozniki osebnih vozil iz smeri Ponikev, Predstrug, Ceste, Hočevja, Zdenske vasi in Male vasi uporabljate lokalno cesto iz Zdenske vasi preko Male vasi do šole in vrtca.
  • Vozniki ostalih vasi uporabljajte lokalno cesto Videm – Zagorica. Pri podgoriški kapelici zavijte proti šoli. Prosimo, da previdno peljete mimo gradbišča, ker po tej cesti hodijo tudi učenci.
  • Za vse pešce je zaprt promet od šole proti Jakličevemu domu. Pešci lahko uporabljajo pot od šole mimo gradbišča in nato po komasacijski poti proti centru Vidma.
  • Vse udeležence v prometu prosimo, da ste še posebej pozorni na učence pešce, ki bodo uporabljali komasacijsko pot do centra Vidma.

 

Takšen prometni režim bo predvidoma veljal do konca novembra 2017.

 Lepo pozdravljeni                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ravnatelj: Ivan Grandovec

 

Dostopnost