Spoštovani starši!

V torek, 25. 5. 2021, bo v našo občino prispela Slovenska olimpijska bakla. Potovala bo po nekaterih vaseh med 12.30 in 14.30 uro. Med spremljevalci bodo tudi naši učenci – vaš otrok.  Prosimo vas, da pride vaš otrok v torek v šolo v športni opremi (trenirka in športni copati. V času, ko bo spremljal olimpijsko baklo, bo nosil majico, ki jo je za to priložnost oblikoval Slovenski olimpijski komite. Po končanem teku ohrani majico kot spomin na ta veličastni dogodek. Upamo, da bomo za vse udeležence prejeli tudi fotografijo.

V naši občini je nosilec te prireditve Zveza športnih organizacij, ki je oblikovala tudi traso in razpored. Naši učenci bodo sodelovali kot spremljevalci ob nosilcu olimpijske bakle. Za prihod učencev na posamezno lokacijo bomo poskrbeli v šoli, prav tako tudi za prihod do šole. Vse dodatne informacije bodo učencem podali učitelji športa oziroma učitelji, ki poučujejo na posamezni podružnici. Pri športni dvorani bodo v okviru možnosti, ki jih dovoljujejo ukrepi NJIZ, sodelovali tudi bodoči prvošolci skupaj z vzgojiteljicami.

V priponkah na spletni strani šole je daljša predstavitev tega projekta in  časovnica gostovanja Slovenske olimpijske bakle v naši občini.

Lepo pozdravljeni

Ravnatelj: Ivan Grandovec

Učitelja športa: Alenka Leskovar, Andrej Antolič

Dostopnost