V sredo 11. 2. 2015, se je odvijalo tekmovanje v veleslalomu v Kranjski Gori. Od skupaj 5 predstavnikov naše šole, ki so se udeležili smučarskega tekmovanja, so kar trije osvojili medalje. Lahko rečemo da so se pogumno pognali po progi in natančno vijugali med vratci. Prav vsi udeleženci so dosegli izjemne rezultate, posebej odlične in pohvalne pa so seveda medalje.

 

Kategorija mlajših dečkov:

1. mesto – MARK STRAH

2. mesto – ENEJ STRAH

 

Kategorija mlajših deklic:

2. mesto – KATARINA GRM

 

Kategorija starejših dečkov:

7. mesto – GABRIJEL GRM,

KRISTJAN GRM pa je poskušal iztisniti vse in v žaru tekme žal odstopil.

 

Uspehi so popestrili že tako prečudovit sončen dan v pravi zimski pravljici. Očitno je sonce in lepo vreme poživilo otroke, da so v smučanju in tekmi uživali kot še nikoli. Že lani so se naši učenci odrezali dobro, letos pa so presegli sami sebe. Vse to je najboljša potrditev, da se s trdim delom lahko doseže marsikaj.

Na progi in v pripravah so pokazali ogromno znanja in predanosti, predvsem pa zagnanosti in volje za tekmovanje. Vsem udeležencem je bilo v čast zastopati našo šolo, kakor tudi nam mentorjem in staršem, da smo jih lahko spodbujali in vodili na poti do uspeha. Vsi učenci, učitelji in starši smo lahko ponosni na njihove izjemne dosežke.

 

Iz srca čestitamo vsem učencem za njihovo predanost in zagnanost pri delu, borbenost in timski duh. Naj bodo ti uspehi spodbuda za naprej, ne samo njim, ampak seveda vsem drugim. Zavedati se je potrebno, da se uspeti ne da čez noč, vedno je potrebno pripravljati in vztrajati, ne popuščati, predvsem pa trdo delati in biti z veseljem pri stvari. Naši učenci so prikazali, da vse omenjeno zmorejo in to zelo uspešno. Verjamemo, da se nam bodo drugo leto pridružili novi, da bo zanos in zagnanost še večja, in se bomo podobno ali še bolj veselili naših dobrih rezultatov.

Pripravila: Alenka Leskovar, prof.

 

smučanje 11

Dostopnost