Spoštovani, starši, otroci vrtca, učenci, zaposleni, uporabniki športne dvorane in občani!

Obveščam vas, da se je pričela tretja etapa gradnje, v sklopu katere bo urejeno cestišče, kanalizacija in pločnik do lokalne ceste Videm – Mala vas. Zaradi tega bo do nadaljnjega poleg zaprtih obeh parkirišč zaprta tudi cesta proti šoli in novemu vrtcu.

V času zapore bo spremenjen prometni režim:

  • Za prihod in odhod otrok v vrtec bo namenjeno parkirišče pred novim vrtcem, ki pa še ne bo asfaltirano. Od tu boste starši otroke pospremili v novi vrtec. Starši otrok skupine Metuljčki pa jih boste odpeljali po označeni poti, čez igrišče Metuljčkov v stari vrtec. Dostop do vrtca je mogoč le iz smeri Podgorice.
  • Avtobus bo obračal pred novo športno dvorano postajališče pa bo pri ekološkem otoku.
  • Začasna kolesarnica bo na travnati površini poleg parkirišča, uvoz iz ceste proti športni dvorani;
  • Dostop do šole za pešce iz smeri Jakličevega doma bo po pločniku ob novem parkirišču na gričku.
  • Starši otrok podaljšanega bivanja lahko uporabljate novo parkirišče na gričku. Izjemoma lahko v tem času za največ 10 minut uporabljate parkirišča, ki so namenjena invalidom.
  • Zaposleni lahko uporabljate le novo parkirišče na gričku. Ker bo premalo parkirnih mest, uporabljajte tudi parkirišča na Vidmu.
  • Prosim, da uporabniki športne dvorane do 14.00 ne uporabljate teh parkirišč.

Dragi učenci! Ob spremenjenem prometnem režimu v okolici šole bodite še bolj previdni udeleženci v prometu. Prepričan sem, da se boste tudi starši pogovorili s svojimi otroki o nevarnostih, če bi morda kdo od otrok ali učencev samovoljno odšel na gradbišče. Učenci, ki boste imeli športne aktivnosti v dvorani v času ko se izvajajo avtobusni prevozi (7.00 do 8.30 in 13.40 do 14.30) bodite pazljivi na obračanje avtobusa. Storimo vse, da bodo šolske poti kljub gradbišču varne, da bo potem lepša, predvsem pa bolj varna okolica šole in vrtca.                                        

                                                                                                             Ravnatelj: Ivan Grandovec

Dostopnost