V želji, da vam olajšamo poslovanje s šolo in vrtcem, vam omogočamo različne možnosti prejemanja računov za plačilo prehrane, oskrbnin in drugih storitev.

Izberete torej lahko med naslednjimi možnostmi:

Prejemanje računov v papirni obliki

Položnice za plačilo prehrane, oskrbnin in drugih storitev lahko prejemate v papirni obliki na vaš domači naslov

Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko UJP

Izjava za prejemanje e-računa v spletno banko 

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje, ali v pisarni za obračun prehrane, oskrbnin in drugih storitev, kjer izpolnite izjavo. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer ga boste tudi plačali. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali.

Prejemanje računov po elektronski pošti preko UJP

Izjava za prejemanje računov po elektronski pošti 

Na prejemanje računov na svoj elektronski naslov se lahko prijavite z izpolnjeno izjavo, ki jo oddate v pisarni za obračun prehrane, oskrbnin in drugih storitev. Račun boste prejeli po elektronski pošti, preko UJP.  Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali.

Starši, ki želite prejemati račune v elektronski obliki, morate za prejemanje računov na način pod 2. in 3. točko izpolniti izjavo, ki jo dobite na zgornjih povezavah ali v pisarni za obračun prehrane, oskrbnin in drugih storitev.

Zbirne položnice

Če imate v šolo ali vrtec hkrati vključenih več otrok, si lahko uredite prejemanje zbirne položnice. Pošljite e-sporočilo na naslov marija.meglen@guest.arnes.si, v katerem navedete otroke in zaprosilo, da za omenjene otroke želite prejemati zbirno položnico. V tem primeru je možno prejeti račun:

  • v papirni obliki ali
  • po elektronski pošti.

Zbirna položnica ni možna, če se boste odločili za prejemanje e-računov neposredno v svojo spletno banko (način 2.), ker e-slog ne podpira združenih UPN obrazcev. Posamezno plačilo je namreč vezano na posamezen račun.

Sepa direktna bremenitev (trajnik)

Plačilo si lahko uredite tudi preko SEPA direktne bremenitve (trajnik). V tem primeru je možno naročiti:

  • račun v papirni obliki (lahko je zbirna položnica) ali
  • prejem računa po elektronski pošti (lahko je zbirna položnica).

Soglasje za SEPA direktno bremenitev 

Dodatne informacije dobite v pisarni za obračun prehrane, oskrbnin in drugih storitev, na tel. 01 7807 210, lahko pa pošljete vprašanje na elektronski naslov: marija.meglen@guest.arnes.si.

Lepo pozdravljeni.

 

Dostopnost