Spoštovani starši, dragi/-a učenec/-ka!

Koncu brezskrbnih poletnih počitnic se za učence 5. razreda bliža prijetna in zanimiva šola v naravi na Debelem rtiču.

 Obveščam vas, da bo odhod avtobusa iz Kompolj (izpred gasilskega doma) 1. 9. 2014 ob 9.00, iz Vidma (izpred šole) bo avtobus odpeljal ob 9.10,iz Ponikev (izpred gasilskega doma) pa ob 9.20. Vrnili se bomo 5. 9. 2014, in sicer med 16.30 in 17.00. Avtobus bo najprej pripeljal v Ponikve, nato na Videm in nazadnje v Kompolje. Učenci bodo izstopali na istih postajališčih, kot bodo vstopali ob odhodu.

Naj vas spomnim, da je vsota denarja, ki naj bi jo imel vsak učenec s seboj, od 20 € do 25 €. Z denarjem bomo plačali prevoz z barko v Piran in ogled tamkajšnjega akvarija, na koncu pa se po navadi učenci posladkajo še s sladoledom.

Učitelji menimo, da je šola v naravi namenjena spoznavanju življenja v naravi, raziskovanju, plavanju, razvijanju medsebojnih odnosov, navajanju na samostojnost ter spodbujanju k družabnim aktivnostim. Z ozirom na to smo prepričani, da učenci na Debelem rtiču ne potrebujejo svojih mobilnih telefonov. V nujnih primerih bomo učencem telefone posodili učitelji, prav tako pa imate starši za nujne primere na voljo telefonski številki 041 764 951 (Andrej Škantelj) in 051 208 161 (Anja Drobnič). Zato naj učenci mobilne telefone pustijo doma.

Prosim vas, da pred odhodom v šolo v naravi svojemu otroku pregledate lasišče in se prepričate, da nima uši. Če bomo namreč v šoli v naravi ugotovili, da ima otrok uši, ga boste morali priti predčasno iskat.

Želim vam razigran preostanek počitnic, prijetno pakiranje prtljage, med katero pa ne pozabite dodati veliko dobre volje.

Lepo vas pozdravljam.

 vodja poletne šole v naravi:

Anja Drobnič

Dostopnost