Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje OŠ Dobrepolje ZAPRTA zaradi zajezitve širitve korona virusa.

Od ponedeljka, 16. 3. 2020,  dalje bo SAMO za NUJNE PRIMERE odprta šola v prostorih 1. razreda devetletke na matični šoli (Videm 80).  Varstvo bo potekalo od 6.30 do 17.00 samo za učence od 1. do 5. razreda.

Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine. Nujno varstvo učencev se izkazuje s pisno izjavo delodajalca, pri kateremu so starši zaposleni (pridobi starš), da opravljajo delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. Takšno delo opravljajo zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji, lekarnah, domovih za ostarele. Velja za oba starša. Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne – nujnih del …), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e-naslov: sonja.lenarcic1@guest.arnes.si do nedelje, 15. 3. 2020, do 10.30. Brez potrdila/izjave delodajalca otroka v varstvo NE bomo sprejeli.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite, ali varstvo zares potrebujete, ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

V šoli bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani in po mailih.

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

 

Ivan Grandovec, ravnatelj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost