V vrtcu Ringaraja si želimo povezovanja in trdnega sodelovanja v lokalni skupnosti. Zato že tradicionalno pripravljamo pohod z lučkami, ki se ga udeležijo otroci s svojimi starši, starimi starši in prijatelji. Na pohod pa so vabljeni vsi občani.

Tudi letos je bil organiziran pohod, 18.12.2017, katerega se je udeležilo veliko ljudi. Z  lučkami, baklami in svetilkami  smo se podali na krožno pot od trga pred občinsko stavbo mimo šole in vrtca do kapelice v Podgorici in nazaj proti centru Vidmu. Romantičen pohod so spremljali  gasilci PGD Videm in Zagorica in člani ZŠAM Grosuplje pod vodstvom Antona Vidmarja. Hvala vam!

K čarobnemu  in prazničnemu vzdušju je prispevala tudi  razsvetljava luči na Vidmu, za kar vsako  leto poskrbi občina Dobrepolje.

Na trgu,pred občinsko stavbo  smo strokovne delavke v sodelovanju  z otroki in njihovimi starši pripravile predpraznični dobrodelni bazar.

Udeleženci pohoda so imeli možnost izbire najrazličnejših izdelkov za prostovoljne prispevke, kateri  izkupiček gre v sklad vrtca  za pomoč  šibkejšim družinam in za nadstandardne potrebe otrok v vrtcu. Na stojnicah nas je pričakal »Pinki« s svojim izvrstnim čajem in članice DPŽ Dobrepolje – Struge s sladkimi dobrotami.

Zahvala staršem in vsem, ki ste prispevali v sklad vrtca.

Posebna zahvala »Pinkiju«,članicam DPŽ Dobrepolje – Struge(g. Mariji Nučič in g. Jožici Ljubič), Franciju Zrnecu za ozvočenje in vsem staršem, ki ste prispevali svoje izdelke.

Hvala Mateju Strahu in hišniku Petru za postavitev in pospravljanje stojnic.

Hvala vsem za izvedbo pohoda in bazarja, za obisk in podporo.

Dobrota je naš notranji glasnik in svetovalec,

Kolikor poslušamo njen nasvet,

toliko imamo notranjega miru in sreče.

»Anton Trstenjak«

V imenu strokovnih delavk vrtca zapisala Marija Žnidaršič

           

 

Dostopnost