Spoštovani starši, otroci vrtca, učenci, zaposleni, uporabniki športne dvorane in občani!

Obveščam vas, da se je pričela zadnja etapa gradnje, v sklopu katere se bo asfaltiralo cestišče proti vrtcu, šolska avtobusna postaja in pločnik do lokalne ceste Videm–Mala vas. Zadnja pripravljalna dela se bodo predvidoma začela jutri, 23. 6. 2022, nato pa bo asfaltiranje.  Zaradi tega bo do nadaljnjega poleg zaprtih obeh parkirišč zaprta tudi cesta proti šoli in vrtcu.

Starši otrok vrtca spremljajte zapore in prometni režim v naslednjih dneh. Še posebej bodite pozorni, da ne bi otrok odšel proti vročemu asfaltu. Za vas in starše učencev PB je od jutri, 23. 6. 2022, namenjeno prvo parkirišče na gričku, kjer je tudi parkirišče za invalide.

Dragi učenci! Ob spremenjenem prometnem režimu v okolici šole bodite še bolj previdni udeleženci v prometu. Prepričan sem, da se boste tudi starši pogovorili s svojimi otroki o nevarnostih, če bi morda kdo od otrok ali učencev samovoljno odšel na gradbišče, kjer bo potekalo asfaltiranje. Učenci, ki boste imeli športne aktivnosti v dvorani, v času, ko se izvajajo avtobusni prevozi (od 7.00 do 8.30 in od 13.40 do 14.30) bodite pazljivi na obračanje avtobusa.

V preteklih treh mesecih ste vsi dokazali, da imate razumevanje ob gradnji in ste poskrbeli za svojo varnost. Storimo vse, da bodo začasne šolske poti kljub asfaltiranju na gradbišču varne, da bo potem lepša, predvsem pa bolj varna okolica šole in vrtca.

                                                                                                             Ravnatelj: Ivan Grandovec

Vročiti:

  • Lopolis – staršem otrok vrtca in učencev,
  • Spletna stran,
  • Občina Dobrepolje,
  • Upravnik športne dvorane,
  • arhiv.
Dostopnost